Calex

Het merk Calex heeft voor ieder wat wils. Voor decoratieve en functionele lichtbronnen zoeken wij graag dat ene armatuur in de collectie van Calex. We weten dat dit merk kwaliteit levert. De decoratieve lichtbronnen zorgen ervoor dat de ruimte net wat meer sfeer krijgt. De functionele lichtbronnen zijn er meer op gericht om de ruimte van voldoende licht te voorzien. Het bijzondere aan de lichtbronnen is dat ze de sfeer van een gloeilamp hebben maar werken met LED. Dat betekent dus meer sfeer en een energiebesparing.

Heeft u interesse in de lichtbronnen van Calex? Neem dan contact met ons op. Onze lichtadviseurs helpen u graag met de verlichting voor uw project.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.