Carpyen

Sinds 1948 is het Spaanse Carpyen op de markt en vertaalt het lokale Spaanse trends naar een internationaal publiek. Het merk komt uit Barcelona en produceert hier nog steeds al haar armaturen. Daarnaast laat het merk zich nog steeds inspireren door deze levendige en originele wereldstad, met altijd een turquoise blauwe horizon en duizenden verschillende straatjes en hoekjes om nieuwe dingen te ontdekken en verhalen te vertellen. Met trots presenteert het merk zich dan ook met ‘Made in Barcelona’.

Carpyen heeft werk gemaakt om van het merk een onderscheidend kenmerk te maken en trouw te blijven aan kwaliteit, creativiteit, innovatie en inspiratie. Een merk dat in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden door hun collectie telkens te vernieuwen, nieuwe oplossingen en innovaties te leveren en nieuwe armaturen te ontwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in horeca verlichting en dan met name hotel verlichting. Alle werknemers van het bedrijf steken dagelijks de nodige energie en enthousiasme in hun werk om een perfect product af te leveren. Heeft u vragen over dit merk? Neem dan hier contact met ons op!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.