Castaldi Lighting

Het Italiaanse merk Castaldi Lighting is opgericht in 2011. Norlight en Castaldi Illuminazione werden toen één bedrijf. Beide hadden een zeer succesvolle internationale positie in de binnen- en buitenverlichting. Nu ontwerpt en produceert het bedrijf zowel binnen- als ook buitenverlichting. Hun klanten zijn internationaal actief. Kenmerkend aan de armaturen is het strakke design en de hoge prestaties. Wilt u meer weten over dit bijzondere merk? Neem dan nu contact met ons op of vraag een lichtplan aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.