Catellani & Smith

Catellani & Smith is opgericht in 1989 in Italië door Carlo Catellani en Logan Smith. Het merk had als doel om creatieve designlampen te creëren die met veel liefde voor detail gemaakt zijn. Alle lampen uit het traditiebedrijf zijn indrukwekkend door een bevalligheid, die bijna een meditatieve sfeer creëert. Het licht van de plafondlampen, vloerlampen en wandlampen heeft een net zo sfeervol en relaxend effect als natuurlijk licht.

Het bedrijf liet zich inspireren door onder andere natuurevenementen. De bekende Stchu Moon collectie is opgedragen aan de maan en zijn mystieke helderheid. De armaturen uit deze serie geven een prachtig, zacht geel of wit, licht en zorgen daarnaast voor een geruststellend avondgevoel.

Vraag hier een lichtplan aan waarin armaturen van Catellani & Smith zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.