Cini & Nils

Het bedrijf Cini & Nils werd in 1969 opgericht door de designers Mario Melocchi en Franco Bettonica. Het designteam van dit merk maakte in eerste instantie naam als producent van huishoudelijke artikelen voor kantoor en keukens. Pas in 1972 begon het bedrijf zich bezig te houden met de verlichtingswereld.

Zo kreeg designer Franco Bettonica het idee om een lichtobject te realiseren dat een mix laat zien van decoratie en verlichting: de lamp Cuboluce. Deze kubuslamp zorgde ervoor dat het merk internationaal bekend werd in de verlichtingsindustrie. Tegenwoordig ligt de concentratie bij Cini & Nils nog steeds op het designlamp-segment. Daarbij overtuigen de lampen door hun verborgen elegantie. Op het eerste gezicht lijken de armaturen klaar, eenvoudig en decent. Maar met de tweede blik openbaren de designlampen buitengewone details, interessante toespelingen en een fascinerende vormentaal. Zo zijn de producten in heel verschillende ruimtes en in verschillend interieurs te gebruiken. Ze verfraaien openbare ruimtes zoals kantoren, cafés en hotels. Cini & Nils armaturen hebben een heel bijzondere charme en herkenningswaarde. Op deze manier geven ze elke kamer meer architectonische elegantie en onmiskenbare stijl.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit merk? Neem dan hier contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.