Dark verlichting

Dark is een merk uit de Belgische designwereld: jong van geest, speels en experimenteel. De lampen kenmerken zich als rebels, speels en experimenteel. En toch wordt het belang van functionaliteit nooit uit het oog verloren. Lampen van Dark zijn niet alleen praktisch en technische hoogstandjes, maar ook een lust voor het oog. Bekende ontwerpen zijn de Spacewalker, Crosslight en de Hoppy. Stuk voor stuk unieke lampen. Dark is een succesvol verlichtingsmerk dat in korte tijd internationaal is doorgebroken. In een lichtplan kunnen wij de armaturen van Dark verwerken.

Wilt u Dark armaturen aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Dark verlichting

  Dark is een merk uit de Belgische designwereld: jong van geest, speels en experimenteel. De lampen kenmerken zich als rebels, speels en experimenteel. En toch wordt het belang van functionaliteit nooit uit het oog verloren. Lampen van Dark zijn niet alleen praktisch en technische hoogstandjes, maar ook een lust voor het oog. Bekende ontwerpen zijn de Spacewalker, Crosslight en de Hoppy. Stuk voor stuk unieke lampen. Dark is een succesvol verlichtingsmerk dat in korte tijd internationaal is doorgebroken.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Dark armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.