Davide Groppi

Davide Groppi maakte van zijn hobby zijn carrière, het ontwerpen en produceren van echte design lampen. Het begon allemaal in een kleine werkplaats in het historische centrum van de Italiaanse stad Piacenza aan het einde van de jaren 80. Davide Groppi produceerde zijn eerst armatuur en omdat dat ontwerp meteen een succes was, besloot hij een eigen bedrijfje op te richten. Vanaf dat moment bedenkt en produceert Groppi zijn lampen onder het merk dat zijn eigen naam draagt. Om opgemerkt te worden in deze wereld ontwierp hij producten met een ongebruikelijke stijl. Met de tijd hebben zijn creatieve onafhankelijkheid en zijn passie hem in staat gesteld om originele en unieke armaturen te ontwikkelen, welke vandaag de dag verspreid zijn over de hele wereld. De eenvoud en tegelijkertijd de emotie dat elk product bezit is de sleutel tot zijn succes geworden. Het merk is dan ook uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het internationale toneel. De armaturen zijn ontworpen om diepte te geven aan de ruimtes waarin we leven. De collectie van het merk bestaat nu uit een groot scala aan hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen, vloerlampen en buitenverlichting. Deze creaties zijn tot stand gekomen door de behoefte om leven te geven aan iets dat nodig of belangrijk is.

Davide Groppi is te bestellen bij Maas & Hagoort. Vraag direct een offerte aan en laat dit merk in uw lichtplan verwerken!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.