De Majo

Het bedrijf is opgericht door Guide de Majo, die in het Italiaanse Murano zijn eerste glasfabriek opende. Op dit moment is het merk het meest bekend om de kleurrijke armaturen die een zekere aanwezigheid en persoonlijkheid aan de ruimtes bied. Daarnaast zijn alle producten ondertekend en voorzien van een echtheid certificaat. Het merk biedt haar ontwerpers volledige creatieve vrijheid, wat heeft geresulteerd in verbluffende collecties. De meeste armaturen zijn nog steeds terug te vinden in het assortiment. Het portfolio bestaat dan ook uit een indrukwekkende serie hanglampen, wandlampen, tafellampen, staande lampen en buitenverlichting. Deze armaturen varieren van klassiek tot modern. Maar hoewel het bedrijf alle soorten armaturen aanbiedt, zijn het toch voornamelijk de kroonluchters die de kroon spannen.

Proef de Italiaanse sfeer van dit merk en vraag een lichtplan aan waarin armaturen van De Majo verwerkt zijn. Wij houden daarbij rekening met de geldende normen. Ook de UGR waarde kunnen we voor u berekenen. Dit merk verwerken we graag in een lichtplan voor bijvoorbeeld uw kantoor, school of retailproject.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  De Majo

  Het bedrijf is opgericht door Guide de Majo, die in het Italiaanse Murano zijn eerste glasfabriek opende. Op dit moment is het merk het meest bekend om de kleurrijke armaturen die een zekere aanwezigheid en persoonlijkheid aan de ruimtes bied. Daarnaast zijn alle producten ondertekend en voorzien van een echtheid certificaat. Het merk biedt haar ontwerpers volledige creatieve vrijheid, wat heeft geresulteerd in verbluffende collecties. De meeste armaturen zijn nog steeds terug te vinden in het assortiment. Het portfolio bestaat dan ook uit een indrukwekkende serie hanglampen, wandlampen, tafellampen, staande lampen en buitenverlichting. Deze armaturen variëren van klassiek tot modern. Maar hoewel het bedrijf alle soorten armaturen aanbiedt, zijn het toch voornamelijk de kroonluchters die de kroon spannen.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin De Majo armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.