Delta Light

Delta Light, dat in 1989 door Paul Ameloot werd opgericht, is uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design. Het merk geniet van een ijzersterke reputatie als producten van architecturale verlichting en is uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele lichtomgevingen. Of het nu gaat om winkels of kantoren, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van ieder project. Het assortiment staat ook wel bekend om haar flexibiliteit en eenvoud.

Wij zijn uw leverancier voor Delta Light! Dit merk produceert met name architecturale verlichting. Onze engineers hebben al diverse vernieuwende lichtoplossingen gecreëerd waarin armaturen van het merk zijn verwerkt.

Interesse in delta light?

Bent u op zoek naar een leverancier van Delta Light en een partij die uw lichtplan van A tot Z begeleidt? Als allround verlichtingsbedrijf zijn wij bekend met alle facetten van licht. Het adviseren en ontwerpen van lichtplannen en de levering van armaturen en lichtbronnen vormen onze kernactiviteit. Gedegen kennis, hard werken en jarenlange ervaring expertise liggen ten grondslag aan onze uitgebalanceerde lichtoplossingen. 

Vraag direct een lichtplan aan waarin Delta Light armaturen in zijn verwerkt.

Bezoek de website van het merk hier.

delta light

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.