Diesel with Foscarini

In 2009 is de samenwerking tussen Diesel en Foscarini van start gegaan, waaruit Diesel with Foscarini is ontstaan. Iedereen kent het merk Diesel wel van de populaire spijkerbroeken en horloges. Door een grootschalig project, genaamd ‘Home Collection’, is de samenwerking met Foscarini ontstaan. Tijdens dit project is het merk samenwerkingen aangegaan met verschillende vooruitstrevende fabrikanten binnen de interieur- en designbranche, waaronder dus Foscarini. Door het bundelen van de krachten van beide merken, is Diesel with Foscarini tot op heden een groot succes. De armaturen uit de collectie zijn vaak stoer van uitstraling en kunnen daarnaast omschreven worden als bijzonder. Het assortiment bestaat dan ook uit een brede variatie aan stijlen en smaken.

Het grote verschil met het originele Foscarini merk is de beoogde doelgroep. Diesel with Foscarini probeert een gemixt publiek aan te spreken. Daarnaast beschikken Diesel with Foscarini armaturen grotendeels materialen die nog nooit gebruik zijn in de verlichtingsindustrie. De Diesel with Foscarini Fork is bijvoorbeeld gemaakt van spijkerstof. Dit maakt het merk zo uniek!

Laat deze armaturen verwerken in een lichtoplossing. Vraag direct een offerte aan!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.