Disano verlichting

Disano is opgericht in 1957 en is een toonaangevende, wereldwijd opererende armaturenfabrikant. Het hoofdkantoor van Disano is gevestigd in Dorno, vlakbij Milaan in Italië. De eigen productie is bijna volledig geautomatiseerd wat het mogelijk maakt om snel en betrouwbaar te leveren. Bovendien staat het merk garant voor een constante, hoge productkwaliteit tegen een marktconforme prijs. Bovendien is het vrij eenvoudig om de armaturen aan te passen aan de specifieke wensen van de klant. Maas & Hagoort realiseerde diverse toonaangevende projecten met Disano. Eerst ontwierpen we daarvoor een lichtplan en maakten we een lichtberekening. Vervolgens realiseerden we samen met de installateur de installatie van de verlichting.

Vraag direct lichtadvies aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Disano verlichting

  Disano is opgericht in 1957 en is een toonaangevende, wereldwijd opererende armaturenfabrikant. Het hoofdkantoor van Disano is gevestigd in Dorno, vlakbij Milaan in Italië. De eigen productie is bijna volledig geautomatiseerd wat het mogelijk maakt om snel en betrouwbaar te leveren. Bovendien staat het merk garant voor een constante, hoge productkwaliteit tegen een marktconforme prijs. Bovendien is het vrij eenvoudig om de armaturen aan te passen aan de specifieke wensen van de klant.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Disano armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.