Dmlux

De fabrikant Dmlux volgt de trends in de technologie en speelt daar actief op in. Het assortiment is uitgebalanceerd en bestaat uit inbouw- en opbouwarmaturen. Daarnaast biedt deze fabrikant ook verlichting aan op gebied van industrie. Waterdichte en explosieveilige armaturen gebruiken we dus ook vaak van dit merk.

De producten van dit merk worden voordat ze verkocht worden, getest door een onafhankelijke organisatie. Zij controleren of de producten aan alle eisen voldoen. Voor allerlei sectoren en toepassingen maakt dit merk armaturen. Zo zijn er armaturen voor de utiliteit, retail en ook voor de horeca.

Wilt u Dmlux in uw project laten verwerken? Neem dan contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.