Doxis lighting

Het Belgische Doxis Lighting Factory, opgericht in 2002, is een jong en dynamisch bedrijf wat staat voor kwaliteit en een snelle service naar haar klanten. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt, produceert en assembleert haar armaturen in Genk. In deze fabriek worden de verlichtingsarmaturen vervaardigt die kunnen worden toegepast in particuliere huizen, bedrijven, winkels, hotels en buitenomgevingen. Voor de buitenverlichting maakt het merk gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals Belgische blauwsteen. Ook zitten er inbouwspots in het gamma die volledige weg te werken zijn in het plafond en in sommige gevallen zelfs beschilderbaar zijn.

De bekendste serie van het merk is de Titan. Deze armaturen combineren modern design met hoogwaardig licht en een hoog rendement. Uitgerust met de nieuwste LED-technologie, biedt het Titan assortiment een ideale oplossing voor de hedendaagse vereisten voor architecturale verlichting. Daarnaast hebben deze armaturen niet alleen een zeer krachtige lichtstraal, maar hebben de armaturen ook een zeer hoge kwaliteit die voldoet aan de eisen die tegenwoordig worden gesteld.

Vraag direct een lichtoplossing aan waarin Doxis armaturen zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.