Egoluce lighting

Egoluce is opgericht in 1978 en produceert verlichting voor ieder interieur. De ontwerpen zijn stuk voor stuk gemakkelijk te plaatsen en hebben een unieke uitstraling. Het bedrijf richt zich op twee gebieden: technische en decoratieve verlichting. De armaturen moeten veilig en een lust voor het oog zijn. Dit maakt het mogelijk om de producten te gebruiken in ieder huis of in iedere een openbare ruimte. Daarnaast beschikt het merk ook over een water- en vochtbestendige verlichtingslijn, die speciaal is ontworpen voor badkamers. Door de samenwerking met bekende ontwerpers, architecten en kunstenaars is het mogelijk om nieuwe licht ideeën te realiseren. Wilt u een inspirerend lichtplan? Vraag het dan direct online aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Egoluce lighting

  Egoluce is opgericht in 1978 en produceert verlichting voor ieder interieur. De ontwerpen zijn stuk voor stuk gemakkelijk te plaatsen en hebben een unieke uitstraling. Het bedrijf richt zich op twee gebieden: technische en decoratieve verlichting. De armaturen moeten veilig en een lust voor het oog zijn. Dit maakt het mogelijk om de producten te gebruiken in ieder huis of in iedere een openbare ruimte. Daarnaast beschikt het merk ook over een water- en vochtbestendige verlichtingslijn, die speciaal is ontworpen voor badkamers. Door de samenwerking met bekende ontwerpers, architecten en kunstenaars is het mogelijk om nieuwe licht ideeën te realiseren.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Egoluce armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.