Estiluz

Estiluz werd in 1969 opgericht in het Spaanse Girona, vlakbij Barcelona. Met haar unieke design, de focus op functionaliteit, hoge kwaliteit en eenvoudige installatie van haar producten, is Estiluz uitgegroeid tot een van de grootste decoratieve verlichting de hele wereld. De collectie van Estiluz bestaat uit o.a. vloerlampen, hanglampen, wandlampen, tafellampen en plafondlampen. Een lichtoplossing met Estiluz, daarin ondersteunen wij u. Vraag de lichtoplossing direct online aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.