Eva Optic

Het merk Eva Optic is gespecialiseerd in zwembadverlichting. De manier waarop hun producten tot stand komen is uniek. Als zij namelijk een idee hebben, gaan ze dit verder uitwerken door materialen met techniek te combineren. Daarna gaan ze met het team zitten en blijven ze net zolang puzzelen totdat er iets is ontstaan waar iedereen enthousiast van wordt.

Een inspirerend verhaal

Jan van Loon, de oprichter van dit merk, begon als marktkoopman. Hij was op zoek naar nieuwe verlichting voor zijn kraam en toen hij dat gerealiseerd had, inspireerde hij zoveel anderen dat zijn collega’s zijn eerste klanten werden. Toen werd hij gevraagd om mee te denken over een zwembad dat verlicht moest worden. Veel armaturen bleken niet geschikt en Jan ontwikkelde zelf een waterbestendig armatuur. Sinds die tijd groeide het merk Eva Optic verder en nu is het dé partij voor zwembad- en sportverlichting. Nog steeds is Jan degene die bepaalt welke producten ontwikkeld moeten worden. Zijn verhaal laat zien hoe ver we met doorzettingsvermogen kunnen komen. Dat is wat ons bindt. De engineers van Maas & Hagoort gaan ook altijd verder. Door hun uitgebreide productkennis, adviseren zij graag armaturen die niet alleen passen bij uw wensen maar ze zelfs overtreffen!

Wilt u meer weten over Eva Optic? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.