Fabbian

Fabbian is een Italiaanse design merk dat in 1961 is opgericht. Ze werken met moderne, geavanceerde productietechnieken. Dankzij hun jarenlange ervaring en wereldwijde dealerschap is dit een betrouwbare partij. Ze ontwerpen en fabriceren de armaturen in Noord-Italië. Het productieproces zit goed in elkaar waardoor zij in staat zijn om een breed scala aan producten te leveren die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Voor het ontwerpen van de armaturen werken ze samen met diverse designers. Iedere designer heeft een eigen invalshoek waardoor de product zeer verfijnd worden.

Bekijk bijvoorbeeld eens de wandlamp Amulette. Deze transparante wandlamp van Fabbian is voorzien van geribbeld glas waardoor het licht prachtig wordt verspreid. Wilt u meer weten over de armaturen van dit merk? Neem dan contact met ons op of vraag direct een lichtoplossing aan waarin de producten van deze fabrikant zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.