Fatboy lamp

Ondanks dat Fatboy USA is begonnen als producent van zitzakken, heeft inmiddels ook haar takken uitgegooid naar het produceren van draagbare LED verlichting. Met het realiseren van de Edison the Petit heeft het merk een populair product op de markt gebracht. Dit is een armatuur die overal mee naartoe genomen kan worden, zowel binnenhuis als buitenshuis en overal praktisch en sfeervol is. Ongetwijfeld voegt dit armatuur een uniek modieus accent toe aan ieder interieur!

Wij zijn erg enthousiast over de originele lampen die zij ontwerpen. De namen van de armaturen zorgen voor een glimlach en de lampen zorgen ervoor dat u spontaan gaat stralen. De verlichting van Fatboy is net even anders dan de standaard. Steeds weer zijn we verrast als er een nieuw armatuur wordt uitgebracht.

Vraag direct een lichtoplossing aan waarin armaturen van dit merk zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.