Ferm Living

Het merk Ferm Living is een prachtig decoratief merk. U herkent de producten aan de mooie, diepe kleuren en de zachte vormgeving. Dat dit bedrijf een Scandinavische basis heeft, ziet u gelijk als u de producten bekijkt.

Hoe Ferm Living begon…

Jaren geleden wilde de grondlegger van het bedrijf gaan behangen maar kon geen geschikt motief vinden. Door zelf een nieuw patroon te ontwerpen ontstond een nieuw merk. In de afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid. Ze werken samen met mensen die dezelfde waarden hebben. Wat zij willen bereiken is een inspiratiebron zijn voor iedereen. Op gebied van verlichting inspireren zij ons zeker. De verlichting van dit merk voegt veel sfeer toe aan een project. Een kantoor wordt dankzij hun verlichting gezelliger en een restaurant krijgt nog meer uitstraling.

Wilt u meer weten over de collectie? Neem dan contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.