Flos

Het Italiaanse merk Flos is opgericht in 1962 door Dino Gavina en Cesare Cassina. Het begin van het merk (wat Latijns is voor ‘bloem’) kwam voort uit het streven naar lichtobjecten die het leven van zowel de Italiaanse markt als de buitenlandse markt compleet zou veranderen. De samenwerking tussen eerdergenoemde designers, verwierf al snel de talenten van Sergio Gandini. Hij was degene die het bedrijf in 1964 naar Brescia verplaatste. De eerste winkel opende 4 jaar later in Milaan.

Al vanaf het begin onderscheidt het merk zich door zijn hoogwaardige benadering van het ontwerp en de productie van armaturen. Vandaag de dag staat het merk voor een hoge kwaliteit, innovatieve functionaliteit en een uniek design. Het bedrijf is daarom uitgegroeid tot een van de meest beroemdste Italiaanse fabrikanten. Dagelijks worden er dan ook prachtige design vloerlampen, plafondlampen, wandlampen, technische verlichting en spots gefabriceerd. De Miss K tafellamp, ontworpen door Philippe Starck, is een populair armatuur uit het assortiment. De combinatie van het bijzondere design en het gebruik van materialen maakt dit product erg populair in de verlichtingswereld. Naast dit tafelarmatuur zijn de Aoy, Arco, Ray, Glo-Ball en Diabolo serie van het merk ook razend populair.

Wij zijn uw leverancier voor Flos. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin Flos is verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.