Fosnova

Fosnova is opgericht in 1975 in Rozzano, een plekje net buiten Milaan. Het merk bevindt zich in de Disano verlichtingsgroep en is daarin voornamelijk actief in de productie van apparatuur voor de binnenverlichting. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers produceert en verkoopt het merk verlichtingsarmaturen. Door het unieke design en de uitstekende kwaliteit zijn deze armaturen geschikt om te realiseren in allerlei toepassingen. Denk hierbij aan kerken, winkels, huizen, kantoren, musea en andere publieke of private interieurs.

De geautomatiseerde productie van dit merk zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten hoog is. De armaturen passen perfect bij uw esthetische eisen. Veel armaturen zijn energiezuinig en zijn uitgerust met de beste technologie. Maas & Hagoort is uw partner voor dit Italiaanse designmerk. Met de kwaliteit van deze armaturen willen wij uw project graag verlichten.

Vraag direct een lichtplan aan waarin armaturen van dit merk zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.