Frezoli

Dertig jaar geleden werd de basis gelegd voor Frezoli Lighting. Licht is hun passie. Op een ambachtelijke wijze stellen zij de producten samen. Net als in 1990 ontwerpen én produceren zij de armaturen zelf. Alle armaturen maken zij met de hand en hebben een eigen karakter.

In de collectie van Frezoli vindt u onder andere diverse wandarmaturen maar ook pendelarmaturen en staande lampen. De armaturen hebben allemaal een moderne, stoere uitstraling. Wilt u meer weten over de verlichting van dit merk? Neem dan contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.