Ghidini Lighting

Sinds de oprichting in 1974 steekt Ghidini Lighting altijd veel energie in de kunst van verlichting, met oog op de behoeften van de klanten. Zo is er voor ieder wat wils, of degene nu op zoek is naar een klassiek product of naar een spot om de voordeur te verlichten. Vandaag de dag is het merk de uitdaging aangegaan om verlichtingsarmaturen te produceren die zijn ontworpen om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. En omdat Ghidini over een groot assortiment beschikt is er altijd een product te vinden die bij uw project past. Onze engineers gaan graag samen met u na welke armaturen ze kunnen verwerken in een lichtplan. Online kunt u direct een lichtplan aanvragen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.