Glashütte Limburg

Glasshütte Limburg stamt uit het historische stadje Limburg an der Lahn en is specialist in glazen binnenverlichting. De collectie van dit merk is uniek en bestaat uit meer dan 2.000 armaturen. Deze armaturen zijn geschikt voor tal van verschillende ruimtes om als stijlvolle taakverlichting te functioneren of om design toe te voegen aan het interieur. Daarnaast zijn de modellen uiterst geschikt voor zowel publieke gelegenheden als voor privé doeleinden. Kenmerken van de collectie zijn traditioneel vakmanschap, ingetogen design en briljant warm licht. Dat is precies waar Maas & Hagoort naar streeft en daarom is dit merk een zeer betrouwbare leverancier van onze armaturen.

Wij zijn uw leverancier voor dit merk. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin armaturen van Glashütte Limburg verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.