Goldlight

Goldlight is al meer dan 35 jaar fabrikant van lampenkappen en staat garant voor kwaliteit en service. Het merk heeft een grote variëteit aan lampenkap modellen zoals punt kappen, rondo, lugano, cilinder, quatro, zeskant, ovaal, bologna en nog vele anderen. Ook levert het bedrijf zowel effen als bedrukt stoffen kappen. Bent u dus op zoek naar een lampenkap met een specifieke print of vorm of in een speciaal formaat? Goldlight is in staat om de kap speciaal voor u op maat te produceren. Vraag deze lampenkappen en armaturen direct aan bij Maas & Hagoort.

Natuurlijk kunnen onze engineers deze armaturen ook verwerken in een lichtoplossing. Benieuwd hoe ze dit doen? Lees dan ons magazine eens door!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.