Graypants

Graypants is een designstudio. Seth, Jon en Alan startten dit bedrijf op in 2008 in Seattle. Samen verzorgen zij de creatieve productontwerpen. Het merk biedt een breed aanbod van prachtige hanglampen. De lampen zijn allemaal gemaakt van gerecycled materiaal en zijn daardoor milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord én allemaal uniek. Dankzij het geribbelde karton geven de lampen ook nog eens prachtig licht in je project.

De manier waarop de producten geproduceerd worden is voor het merk net zo belangrijk als de lokale inkoop van het materiaal. De ‘Scraplights’ serie wordt bijvoorbeeld gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, dit papier is afkomstig uit bossen waarin meer bomen worden geplant dan gekapt. Graypants werkt daarnaast met sociale werkprogramma’s in Nederland om mensen met een handicap de mogelijkheid te bieden hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en te werken met hun handen. Met een lamp van Graypants haal je dus niet alleen een stijlvolle lichtbron in huis, maar draag je gelijk bij aan het milieu en de maatschappelijke projecten van Graypants.

Vraag direct een lichtplan aan waarin armaturen van dit merk in zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.