Grok

Het merk Grok is opgericht in 1998 met de intentie om verlichtingsarmaturen te realiseren die gebaseerd zijn op intuïtie en empathie. Het bedrijf streeft er naar om armaturen te produceren die perfect zijn voor elke kamer, elke activiteit en elke individu. En dit is gelukt. De armaturen zijn stuk voor stuk een waar kunstwerk. Ze zijn stijlvol, uniek en goed met elkaar te combineren. En doordat de designers van het merk meegaan met de laatste trends, innoveert het bedrijf enorm.

De Circ hanglamp is een zeer populair model van het merk. Deze ringvormige designlamp heeft prachtige verhoudingen en geeft mooi warm wit licht. Nog een bekende serie is de Blomma collectie. Deze organische vormen en lijnen zijn geïnspireerd op een bloem waarvan de kroonbladeren vrij rond het licht zweven. Andere bekende armaturen van dit merk zijn de Angie, Leila, Ringofire, Sixties en Spin.

Vraag direct een lichtplan aan waarin Grok is verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.