Gubi

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van designarmaturen. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo te kunnen starten met het bedrijf. Het lenen was geen verkeerd idee, want veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationale designers. Samen met de designers ontwerpt Gubi verrassende armaturen, met name voor in woningen. Het doel van de ontwerpen is om authentiek, innovatief en functioneel te zijn en daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. De doelen worden goed nagestreefd, want Gubi heeft meerdere designprijzen gewonnen.

Wij zijn uw leverancier voor Gubi. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin armaturen van Gubi verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.