Helestra

Sinds 1918 is het Duitse merk Helestra actief op de verlichtingsmarkt. Sinds de oprichting heeft het bedrijf gewerkt aan het creëren van innovatieve ontwerpen en producten van hoge kwaliteit. De medewerkers bij Helestra zijn technisch goed onderlegd wat zorgt voor goede armaturen die ook nog eens mooi zijn.

Een bekend armatuur uit de collectie is de Stone LED vloerlamp. Het grote voordeel aan dit armatuur is dat het zowel binnen als buiten gerealiseerd kan worden. Daarnaast is het ook gewoon een prachtig design object. Het geheim achter de plafondlampen, wandlampen, staande lampen en hanglampen is de opgedane kennis op het gebied van verlichtingstechnologie, design en metaalbewerking. Maas & Hagoort levert zowel binnenverlichting als ook buitenverlichting van dit merk. Wilt u weten wat Maas & Hagoort voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.