Helvar

Het merk Helvar is vooral gericht op het produceren van LED drivers en LED modules. Wij werken regelmatig met hen samen en verwerken de verlichting dan ook graag in een lichtplan. Het van oorsprong Finse bedrijf was al vanaf de oprichting een voorloper. Ze waren de eerste partij die ook echt dimbare voorschakelapparatuur produceerde.

Wij schakelen dit merk regelmatig in voor lichtregeling door onder ander LED drivers en LED modules. Wilt u meer weten over Helvar? Neem contact met ons op.

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.