Herbert Schmidt

Het Duitse Herbert Schmidt is opgericht in 1957 en richtte zich vanaf het bestaan op de productie van rustieke armaturen. Ondanks dat er sindsdien veel veranderd is, realiseert het bedrijf alle armaturen nog steeds met de hand. Modern, exclusief of klassiek. Het merk heeft voor iedere stijl wel iets te bieden. De armaturen worden gemaakt van hoogwaardige materialen als messing, handgeblazen glas, kostbare houtsoorten of duurzame stoffen. Daarnaast is het merk altijd op zoek naar innovatieve technische onderdelen om de verlichting nog aantrekkelijker te maken voor de consument. Voor de speelse Luna y Sol (maan en zon) is een speciale moderne LED-technologie ontwikkeld. Deze prachtige plafondlamp siert ieder interieur.

Wij zijn uw leverancier voor Herbert Schmidt. Vraag hier direct een offerte aan waarin armaturen van dit merk in verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.