HK Living

Een prachtig decoratief merk is HK Living. Dat dit merk Nederlands is zou je bijna niet zeggen, de designs hebben namelijk hier en daar wat Scandinavische invloeden. Voor de nieuwste collectie hebben de designers zich laten inspireren door verschillende culturen. Nieuwe producten met gave prints en uiteraard ook mooie kleuren.

Het kleurgebruik is ‘frosty’ wat eigenlijk staat voor heldere, natuurlijke tinten. Vanuit het westen laten zij vooral de fellere kleuren terugkomen. Natuurlijk ziet u ook de fijne Mediterrane sfeer terugkomen in hun assortiment. Door dit merk krijgt uw project sfeer. Vanuit Dronten worden alle producten verstuurd naar maar liefst 70 verschillende landen.

Ga op reis door de HK Living collectie en laat u inspireren door dit prachtige merk! Neem nu contact met ons op om de collectie te bekijken en ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.