Hollands Licht

Hollands Licht is een verlichtingsmerk met zes ontwerpers van Nederlandse bodem. Alle ontwerpers hebben hun sporen verdiend in de designwereld. De collectie Hollands Licht brengt hun kunde en kennis op het gebied van designverlichting samen. Stuk voor stuk hebben de engineering met hun ontwerpen een bijzonder lichtproduct met een eigen handschrift gecreëerd. Steeds met die Hollandse herkenbaarheid: sfeervol en functioneel. Met de armaturen van deze Nederlandse ontwerpers voegt u iets extra’s toe aan uw interieur.

Vraag hieronder direct een lichtoplossing aan!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.