Icone Luce

Icone Luce is een Italiaans designmerk. De verlichting van Icone staat voor originaliteit en creativiteit. De kijk die de designers van dit merk hebben op licht, is anders. Met ieder armatuur proberen wordt er geprobeerd een bepaalde sfeer te creëren. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van ruwe materialen. Daarnaast wordt er een persoonlijke tint meegegeven, door de manier van leven te verwerken in de armaturen. Bij de productie van deze armaturen gebruiken de designers vaak duurzame energiebronnen. Op deze manier hopen ze de wereld door te geven aan de volgende generatie. Ze respecteren het milieu en dat komt op diverse manieren tot uiting.

Heeft u interesse in een duurzame lichtoplossing? Klik dan hier voor meer informatie over de lichtplannen en u kunt direct een lichtplan aanvragen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.