iGuzzini

Het geven van nieuwe nuances aan de donkere vergeten hoekjes, het herontdekken van de geheimen van onze geschiedenis en het geven van cultuur en vormen aan gebouwen, dat is waar iGuzzini voor gaat. Het Italiaanse merk is opgericht in 1958 onder de naam Harvey Creazioni. Vandaag, vijftig jaar na de oprichting, is het merk een toonaangevend bedrijf in de productie van hoogwaardige binnen- en buitenverlichting voor internationale markten. Met een groot assortiment is het merk uitgegroeid tot een toonaangevend verlichtingsbedrijf in Europa. Zo beschikt het merk over een groot scala aan spots, railsystemen, pendelarmaturen, tafellampen, staande lampen, plafondarmaturen, wandlampen en buitenverlichting.

Samen met onze verkoopafdeling laten we dit zien op uw project! Vraag direct een offerte aan waarin verlichting van dit merk in is verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.