Ilfari Light Design

Ilfari Light Design is opgericht in 2001 door Coen Munsters en is een echt Nederlands design bedrijf. Coen Munsters liet zich inspireren door Dance Music welke de rode draad vormt in zijn Ilfari producten. De armaturen met klassieke accenten, zijn allemaal uniek, innovatief, volledig handgemaakt en zijn geproduceerd in Europa met hoogwaardige materialen en een sterke focus op ieder detail. Daarnaast wordt er voor sommige modellen gebruik gemaakt van Swarovski kristallen wat resulteert in luxe lichtobjecten die zowel moderne als klassieke interieurs vorm geven. De engineers van Maas & Hagoort verwerken Ilfari Light Design armaturen graag voor u in een lichtoplossing. Laat u inspireren door deze collectie, welke te bestellen zijn bij Maas & Hagoort.

Vraag direct een offerte aan waarin de armaturen van Ilfari verwerkt zijn!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.