ILFARI verlichting

ILFARI artistieke collectie bestaat uit unieke decoratieve armaturen. ILFARI’s fascinerende armaturen zijn speciaal vormgegeven als eyecatcher voor elke ruimte. Met eindeloze mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie ontstaat de perfecte ambiance voor elke ruimte. ILFARI maakt gebruik van alleen de meest verfijnde Europese materialen, waaronder prachtige afwerkingen, handgeblazen glas en luxe kristallen. Zo weerspiegelt elk armatuur uitzonderlijke kwaliteit en aandacht voor detail. De toewijding aan vakmanschap zorgt voor elegantie en stijl in elke armatuur. Van opvallende kroonluchters tot subtiele wandlampen, design is ILFARI. Imagine more.

Benieuwd hoe wij u helpen bij het realiseren van een lichtplan? Ontvang een lichtplan op maat met ILFARI verlichting.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.