Illuxtron

Illuxtron International is een Nederlandse fabrikant van professionele LED verlichtingsoplossingen. Iedere dag werken ze aan het vinden en produceren van inventieve verlichtingsoplossingen die zowel comfort als gemak bieden, zonder het milieu te schaden. Daarnaast houdt het bedrijf nauwlettend de wereldwijde verlichtingstrend in de gaten en streeft het ernaar om te werken met de allernieuwste technieken en innovaties. Tijdens de productie worden er dan ook niet alleen kwalitatief sterke onderdelen gebruikt, maar worden de producten tevens uitvoerig getest tot het laatste detail. Door deze manier van werken kan Illuxtron producten aanbieden die naadloos aansluiten op de wensen van de klant.

Wij zijn uw leverancier voor Illuxtron. Onze engineers verwerken dit merk vaak in hun lichtplannen vanwege de goede kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in de armaturen van Illuxtron? Neem dan direct contact op met uw aanspreekpunt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.