Illuxtron

Met 50 jaar kennis en ervaring binnen de verlichtingsbranche is Illuxtron International uitgegroeid tot een toonaangevende internationale aanbieder van hoogwaardige LED-verlichtingsproducten. Illuxtron is een Nederlandse fabrikant. Vanaf het circulaire design gemaakt door onze engineers, het assembleren op sociale werkplaatsen tot het verpakken van armaturen – kwaliteit en duurzaamheid staat voorop.

Illuxtron

 

Scherp op trends & innovaties

Iedere dag werken ze bij Illuxtron aan het vinden en produceren van inventieve verlichtingsoplossingen die zowel comfort als gemak bieden, zonder het milieu te schaden. Daarnaast houdt het bedrijf nauwlettend de wereldwijde verlichtingstrend in de gaten en streeft het ernaar om te werken met de allernieuwste technieken en innovaties. Tijdens de productie worden er dan ook niet alleen kwalitatief sterke onderdelen gebruikt, maar worden de producten tevens uitvoerig getest tot het laatste detail. Door deze manier van werken kan Illuxtron producten aanbieden die naadloos aansluiten op de wensen van de klant.

Maatwerk

De collectie bestaat uit 10.000 ontwikkelde varianten en wordt voornamelijk geproduceerd op order. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk afgeleide producten te maken. Voor de datacentermarkt worden vanaf tekening maatwerk vlakbandkabels gemaakt om op die manier de installatie ter plaatse te versnellen.

Wij zijn uw leverancier voor Illuxtron. Onze engineers verwerken dit merk vaak in hun lichtplannen vanwege de goede kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in de armaturen van Illuxtron? Neem dan direct contact op met uw aanspreekpunt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.