In-es artdesign

Het merk In-es is geïntrigeerd door het schouwspel tussen licht en schaduw. Zij maken armaturen vanuit hun artistieke beleving, hierdoor ontstaan de meest kunstzinnige armaturen. Neem bijvoorbeeld van de Mezza Luna Lavagna. Dit is een pendelarmatuur wat voorzien is van een krijtverf. De eindgebruiker kan hier zelf een geliefde quote opschrijven. Op deze unieke manier kunt u de armaturen personaliseren. Dit armatuur heeft een German Design Award gewonnen.

Naast deze Mezza Luna Lavanga heeft In-es een brede collectie met allerlei uniek vormgegeven armaturen. Creëer een uniek lichtconcept met dit merk.

Wilt u dit merk in uw project verwerken? Neem dan contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.