Ingo Maurer

De Duitse designer Ingo Maurer is in de jaren 60 begonnen met het ontwerpen van uitzonderlijke lampen, verlichtingssystemen en voorwerpen. Meneer Maurer en zijn team ontwerpen, produceren en distribueren al de producten zelf. Op deze manier kan het designlabel ideeën realiseren zonder compromissen te sluiten. Dit is ook terug te zien in de lampen. Deze zijn namelijk precies zo geproduceerd zoals de grondlegger dit had bedacht. Dit wordt zodanig gewaardeerd, dat het designlabel al vele prijzen gewonnen heeft op het gebied van decoratie, design en vernieuwing.

Heeft u interesse in een lichtoplossing? De armaturen van Ingo Maurer zijn erg geschikt om een inspirerend lichtplan te maken. Onze engineers staan voor u klaar!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.