Innermost

In 1999 opende meubelontwerper Steve Jones en Russel Cameron het bedrijf Innermost om de markt van het meubel- en lichtdesign te bestormen met baanbrekende ontwerpen. Veel armaturen zijn geïnspireerd door uiteenlopende bronnen, variërend van winkelstraten tot de creatieve ideeën van de punkbeweging uit de vorige eeuw, wat de armaturen zeer uniek maakt. Door met talrijke ontwerpers te werken heeft het merk Innermost een opvallend gevarieerd signatuur aan lampendesigns. Designers die Innermost in de loop der jaren contracteerde waren onder anderen Richard Willing, Shin Azurni, Jarrod Lim en Michael Young. Zelf beschrijven de twee kunstenaars het assortiment als een bundeling van concept design, kwaliteit en humor. En als u een kijkje neemt in het assortiment weet u waarom!

Vraag direct een lichtoplossing aan waarin de armaturen van dit merk verwerkt zijn!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.