Intra Lighting

Intra Lighting is opgericht in 1989 en is een wereldwijd merk voor intelligente lichtoplossingen. Rekening houdend met het ontwerp, de prestaties van de producten, aandacht voor details en de projectervaring, is Intra lighting in staat om oplossingen voor andere project typologieën te vinden. Intra lighting wordt vandaag de dag erkend als een van de toonaangevende merken in de wereldwijde verlichtingsmarkt door de perfecte combinatie van kwaliteitsverlichting, efficiency, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Heeft u interesse in een lichtoplossing waarin Intra Lighting is verwerkt? Vraag dan hieronder een lichtplan aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.