Isolectra

Eén van de leiders op gebied van stekerbaar installeren is Isolectra. Deze partij helpt ons graag bij het uitkiezen van goede producten. Hun specialiteit ligt bij het stekerbaar installeren. Dit geeft u de gelegenheid om sneller te monteren en daarnaast is het milieuvriendelijk want u kunt het materiaal hergebruiken.

Veiligheid en kwaliteit zijn termen die zeer belangrijk zijn voor deze onderneming. Ze werken vanuit het principe van People, Planet en Profit. Net als aan de producten, stellen zij ook aan hun medewerkers hoge eisen maar daar krijgen ze wat voor terug. Ze doen er alles aan om een goede werkgever te zijn. De impact op het milieu moet zo klein mogelijk zijn, op allerlei terreinen houden ze daar rekening mee. Profit zien zij als een stabiel ondernemersklimaat. Duurzame relaties aangaan vinden ze enorm waardevol. Ze investeren daar graag in.

Heeft u een stekerbare oplossing nodig voor uw project? Neem dan contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.