Ivela

Ivela is ontstaan  in 1986, en vanaf dat moment tot nu heeft Ivela een leidende positie in de productie bereikt. Deze producten met hoge kwaliteit en professionele verlichtingsarmaturen zijn allemaal ‘made in Italy’. Ivela is steeds op zoek naar innovatie, wat gericht is op een hogere kwaliteit van het product, een snellere reactietijd op de vraag van de markt en producten ontwerpen voor de toekomst. Daarnaast ziet Ivela elk project als een kans om de uitstekende knowhow te tonen aan de wereld. Wacht dus niet langer en vraag Ivela verlichting aan bij Maas & Hagoort!

Hieronder kunt u lichtadvies aanvragen!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.