Jacco Maris

Van niets iets maken dat is basisconcept dat sinds 1994 de lijn vormt aan de ontwerpen van de lichtarmaturen van Jacco Maris. De artikelen zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in haar eigen werkplaats. Het lichtdesign van Jacco Maris is te herkennen aan de basis van metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn de belangrijkste handelsmerken van het bedrijf. Denk hierbij aan de kenmerkende elementen als roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing welke ook gebruikt kunnen worden in combinatie met andere materialen zoals leer. Gedurende de jaren zijn er verschillende opmerkelijke armatuurcollecties ontwikkeld, elk met haar eigen onderscheidende karakter. En sinds 2001 worden de collecties ontworpen in samenwerking met huis designer Ben Quadvlieg. Doordat alle armaturen met de hand gemaakt worden kan Jacco Maris haar standaard collecties aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.

Vraag direct een lichtoplossing aan waarin de armaturen van Jacco Maris zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.