JSPR

Met de Plastic Fantastic serie kreeg JSPR veel aandacht. Het bedrijf ontstond in 2005 en het is uitgegroeid tot een populair merk. De grondlegger van het bedrijf is Jasper van Grootel en hij heeft zijn liefde voor elektronica verbonden met de verlichting. Ze zijn in staat om producten op maat te maken. Hun flexibiliteit op productiegebied is bijzonder. Ze maken gebruik van duurzame materialen en verwerken in elk armatuur een techniek waarmee energie wordt bespaard.

De collectie van JSPR bestaat uit luxueuze armaturen met unieke details. De Beaudine die u hierboven ziet staan, is geïnspireerd op het zeeleven. Zij leverden verlichting voor onder andere een Van der Valk hotel. Wilt u meer weten over de collectie van dit merk? Neem dan contact met ons op!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.