Karizma Luce

Karizma Luce is een Nederlandse producent van premium led verlichting. Zij onderscheiden zich in kwaliteit en design. Bij Karizma Luce zetten ze het goede gevoel vooraan. Op alle vlakken. Omdat zij geloven dat uitmuntende verlichting vreugde geeft aan gebouwen. En daarom ook aan de mensen die er gebruik van maken. Hen in het best mogelijke licht zetten: dát is het ultieme doel.

 

Assortiment

Karizma Luce beschikt over een ongekend verlichtingsassortiment met Italiaans design. Luxe, elegant, uitmuntend in prestaties en tegelijkertijd een lust voor het oog. Hiermee voegen zij charisma toe aan alle plaatsen waar mensen wonen, werken en genieten: dat geeft Karizma Luce elke dag ongekend veel energie. Led’s delight!

Vraag direct een lichtoplossing aan waarin Karizma Luce led verlichting verwerkt zit.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Karizma Luce

  Karizma Luce is een Nederlandse producent van premium LED verlichting. Zij onderscheiden zich in kwaliteit en design. Bij Karizma Luce zetten ze het goede gevoel vooraan. Op alle vlakken. Omdat zij geloven dat uitmuntende verlichting vreugde geeft aan gebouwen en daarom ook aan de mensen die er gebruik van maken. Hen in het best mogelijke licht zetten: dát is het ultieme doel. Karizma Luce beschikt over een ongekend verlichtingsassortiment met Italiaans design. Luxe, elegant, uitmuntend in prestaties en tegelijkertijd een lust voor het oog. Hiermee voegen zij charisma toe aan alle plaatsen waar mensen wonen, werken en genieten: dat geeft Karizma Luce elke dag ongekend veel energie. LED’s delight!

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Karizma Luce armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.