Keylight

Keylight International is een Nederlandse LED verlichting fabrikant van professionele binnen- en buitenverlichting. Al vele jaren is Keylight bezig met het ontwikkelen van verlichting. De verlichtingsplannen van Maas & Hagoort bevatten regelmatig verlichting van Keylight International. Hierbij is energiebesparing, ontwerp, de economische efficiëntie en ergonomie zeer belangrijk. Keylight produceert duurzame LED-armaturen. Duurzaam vinden wij bij Maas & Hagoort ook belangrijk.

Bent u op zoek naar een duurzame lichtoplossing? Vraag dan direct lichtadvies aan!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.