Kreon verlichting

Kreon is altijd op zoek naar armaturen die ten dienste staan van het licht alhoewel de armaturen er ook zeker mogen zijn. De armaturen zijn strak, zonder onnodige details. Minimalisme is een kunst, bij Kreon begrijpen ze dit heel goed. Puur licht, daarin zijn ze sterk. Vindt u verlichting ook belangrijk? Neem dan contact op met onze engineers en laat u adviseren.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Kreon verlichting

  Kreon is altijd op zoek naar armaturen die ten dienste staan van het licht alhoewel de armaturen er ook zeker mogen zijn. De armaturen zijn strak, zonder onnodige details. Minimalisme is een kunst, bij Kreon begrijpen ze dit heel goed. Puur licht, daarin zijn ze sterk.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Kreon armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.