Lasfera

De verlichting van Lasfera wordt ontwikkeld in Keulen. Na de opleiding van de oprichters gingen ze naar het buitenland. Hier deden ze inspiratie op en zo ontwikkelden zij hun eigen stijl. In China zetten zij hun allereerste bureau op. Vanuit China leverden zij verlichting voor vestigingen van Siemens en Volkswagen. Sinds 2012 zijn beide eigenaren weer terug in Duitsland, in Ehrenfeld wat vlakbij Keulen ligt. Sindsdien zijn ze dagelijks aan het werk met nieuwe technieken en duurzame materialen.

Om de duurzaamheid nog meer gestalte te geven, werken ze vanuit zes principes. Ze zijn samen te vatten in het respect hebben voor de tradities en het heroverwegen van designs. In het assortiment van dit merk ziet u onder andere hoogstaande en stijlvolle armaturen terug. Wilt u meer weten over deze collectie? Bel dan even uw aanspreekpunt op, hij geeft u graag meer informatie.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.